divendres, 29 d’abril del 2011

Stelae Bellum

Exposició amb motiu del Festival de Curtmetratges a Can Patalarga

Amb motiu del Festival de Curtmetratges, Can Patalarga acull la mostra ‘Stelae Bellum’.

L’exposició s’inaugurarà el dissabte 7 de maig a les vuit del vespre i es podrà visitar fins al 5 de juny.

Modificant un pèl la filosofia de la sala Can Patalarga per un mes, aquest maig, amb motiu del Festival de Curtmetratges de Manlleu, que es farà a la capital del Ter de l’1 al 5 de juny, en comptes d’exposar l’obra de joves artistes, s’exposarà la col·lecció de joves col·leccionistes, amb la mostra “Stelae Bellum”.

Concretament, es tracta de l’exposició d’una col·lecció particular molt particular: figures de marxandatge de la cèlebre doble trilogia de George Lucas: Star Wars. Se celebra, així, un petit homenatge als artistes (maquilladors, tècnics de FX, actors...) que contribuïren a l’existència de les criatures representades en un univers fantàstic.

L’exposició “Stelae Bellum” s’inaugurarà el dissabte 7 de maig, a les vuit del vespre, i es podrà visitar fins al 5 de juny en horari de dijous a diumenge de 18 a 20 hores.




En motivo del Festival de Cortometrajes, Can Patalarga acoge la muestra "Stalae Bellum".

La exposición se inaugurará el sábado 7 de mayo a las ocho de la tarde y se podrá visitar hasta el 5 de junio.

Modificando un poco la filosofía de la sala Can Patalarga por un mes, este mayo, con motivo del Festival de Cortometrajes de Manlleu que se hará en la capital del Ter del 1 al 5 de junio, en vez de exponer obras de artistas, expondrá la colección de jovenes coleccionistas, con la muestra "Stellae Bellum".

Concretamente, se trata de la exposición de una colección particular muy particular: figuras de merchandising de la célebre doble trilogía de George Lucas: Star Wars. Se celebra, así, un pequeño homenaje a los artistas ( maquilladores, tecicos de FX, actores...) que contribuíron la existencia de las criaturas representadas en un universo fantástico.

La exposición "Stelae Bellum" se inaugurará el sábado 7 de mayo, a las 8 de la tarde, y se podrá visitar hasta el 5 de junio en horario de jueves a domingo de 18 a 20 horas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada