dimecres, 17 de febrer del 2010

SOM LA SOLITÀRIA

El Col·lectiu Artístic La Solitària de Manlleu neix el 2007 a partir de la inquietud d’un grup de joves artistes amb ganes d’aportar el seu granet de sorra a la vida cultural de Manlleu i la comarca d’Osona. Prenent el relleu del CAJ (Comissió de Artistes Joves), La Solitària ens fem càrrec de la Sala d’exposicions Can Patalarga donant la oportunitat a artistes novells a d’exposar, organitzant exposicions col·lectives, cinefòrums, etc.

La Solitària disposem d’un taller (La Casa de la Solitària) que funciona com a espai de creació i de reunió. Aquest local, però, també serveix per realitzar cursos i tallers per aquells qui ho desitgin, així com a espai complementari a la Sala Can Patalarga.

Actualment, el col·lectiu està format per Guillem Pla, Berta Cabanas, Pol Robles, Marc Tañá, Jordi Tañá, Jacob Cabezas, Martina Tarabal, Ester Tarabal, Ester Molera i Eduard Moyano.


El Colectivo Artístico La Solitària de Manlleu nace en 2007 a partir de la inquietud de un grupo de jóvenes artistas con ganas de aportar su granito de arena en la vida cultural de Manlleu y la comarca de Osona. Relevando el CAJ (Comisión de Artistas Jóvenes), La Solitària nos encargamos de la sala de exposiciones Can Paralarga dando la oportunidad de exponer a artistas noveles, organizando exposiciones colecitas, cinefórums, etc.

La Solitària disponemos de un taller (La casa de la Solitària) que funciona como espacio de creación y de reunión. Éste local también sirve para realizar cursos y talleres para todos los que lo deseen, así como espacio complementario a la Sala Can Patalarga.

Actualmente, el colectivo está formado por Guillem Pla, Berta Cabanas, Pol Robles, Marc Tañá, Jordi Tañá, Jacob Cabezas, Martina Tarabal, Ester Tarabal, Ester Molera y Eduard Moyano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada