dimecres, 29 de desembre de 2010

Draps Bruts

Exposició de'Àlex Monfort a Can Patalarga

Aquest dissabte, dia 1 de gener de 2011, s’inaugura la mostra artística sobre poesia virtual que es podrà veure a Manlleu fins al 30 de gener

Aquest dissabte, dia 1 de gener de 2011, la sala d’exposicions de Can Patalarga de Manlleu (c. de la Font, 10) acollirà la inauguració de l’exposició “Draps bruts” d’Àlex Monfort, a les 8 del vespre.

Aquesta exposició, que està organitzada pel Col·lectiu Artístic La Solitària, es podrà veure a Manlleu fins al 30 de gener en horari de dijous a diumenge de 6 de la tarda a 8 del vespre.

“Draps bruts” és la primera mostra que s’exposa a Can Patalarga d’una disciplina artística bàsicament iconogràfica i experimental que constitueix en ella mateixa un gènere propi, el de la poesia virtual. Aquest gènere es pot situar entre la frontera de la pintura, la fotografia, el disseny, l’escriptura, l’escultura, el simbolisme i, fins i tot, l’acció poètica.

L’obra visual de Monfort és un punt de partida que, jugant amb la transformació poètica d’imatges -paraules, fotografies i objectes-, proposa una mirada diferent, sovint crítica, del nostre entorn quotidià.

Àlex Monfort és un artista resident a Terrassa que ha col·laborat en l’exposició “A-tura-T (mira i mira’t)” de M.vb.Tintoré, amb el poema “Resta aquí l’instant”, a Can Trincheria (Institut de Cultura d’Olot) el setembre de 2004. També ha format part de l’exposició de poesia virtual “Murmuris” de la Casa Soler i Palet (Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa), dins el projecte Art Terrassa, el juny de 2010.
Este sábado, día 1 de enero de 2011, la sala de exposiciones de Can Patalarga de Manlleu (c. de la Font, 10) acojerá la inauguración "Draps bruts" de Álex Monfort, a las 8 de la tarde.

Esta exposición, que está organizada por el Col·lectiu Artístic La Solitària, se podrá ver hasta el 30 de enero, en horario de jueves a domingo de 6 a 8 de la tarde.

"Draps bruts" es la primera muestra que se expone en Can Patalarga de una disciplina artística basicamente iconográfica y experimental que constituye en si misma un género propio, el de la poesia visual. Éste género se puede situar entre la frontera de la pintura, la fotografía, el diseño, la escriptura, la escultura, el simbolismo y hasta la acción poética.

La obra visual de Monfort es un punto de partida que, jugando con la transformación poética de imágenes -palabras, fotografías y objetos-, propone una mirada diferente, a veces crítica, de nuestro entorno cotidiano.

Àlex Monfort es un artista residente en Terrassa que ha colaborado en la exposición "A-tura-T (mira i mira't)" de M.vb.Tintoré, con el poema "Resta aquí l'instant", a Can Trincheria (Institut de Cultura d'Olot) el setiembre de 2004. También ha formado parte de la exposición de poesia virtual "Murmuris" de la Casa Soler i Palet (Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa) dentro del proyecto Art Terrassa, el junio de 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada