dimarts, 1 de març del 2011

Pintura figurativa

Exposició de Xevi Cabarrocas i Jordi Oliveras a Can Patalarga

L’exposició s’inaugura el dissabte 5 de Març a les vuit de la tarda i es pot visitar del 5 al 27 de Març de 2011

La Solitària continua estenent ponts cap a altres col.lectius. En aquesta ocasió, es tracta del col.lectiu La Cafetera, que ens porta a través de dos dels seus artistes, Xevi Cabarrocas i Jordi Oliveras, cap al món de la seva pintura figurativa, essent la primera exposició del 2011 de caire clàssic a Can Patalarga. La Cafetera és un grup de creadors, nascuts a finals dels anys 70 i principis dels 80, als quals sempre els ha fascinat el món de les arts visuals. Aquest col·lectiu sorgeix com a plataforma de creadors independents que sense prejudicis sempre intenten millorar, sorprendre i buscar la satisfacció personal.

Xevi Cabarrocas, nascut a Girona el 1978, és pintor aerografista, alumne de l’Escola Paco Morgado. Actualment, crea obres personals a l’oli i realitza treballs d’aerografia i pintura decorativa.

Jordi Oliveras, nascut a Girona el 1980, és pintor aerografista. Actualment, treballa l'aerografia en diferents suports i textures. També experimenta amb altres tècniques per tal d´aconseguir un resultat més personal.

La mostra d’aquests dos autors es podrà visitar fins al 27 de març de 2011 en horari de dijous a diumenge de 6 de la tarda a 8 del vespre i, s’inaugurarà el proper 5 de març de 2011, a les vuit del vespre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada