dimarts, 2 de novembre del 2010

"Érase una vez... el cuerpo humano"

L’exposició ‘Érase una vez... el cuerpo humano’ a Can Patalarga


La mostra sobre l’anatomia humana, que s’inaugurarà el dia 5 de novembre, es podrà veure fins l’últim diumenge de novembre a Manlleu.


Del 6 al 28 de novembre Can Patalarga (carrer de la Font, 10) acollirà l’exposició “Érase una vez... el cuerpo humano”, la nova mostra del Col·lectiu Artístic La Solitària de Manlleu.

En l’exposició, que s’inaugurarà el divendres 5 de novembre a les 8 del vespre, els artistes Guillem Pla, Fran Ruiz, Marc Tañà, Ester Tarabal i Martina Tarabal mostraran a partir d’uns gravats l’exploració de tots els racons del cos humà en un estudi artístic interessant i creatiu. És un viatge fascinant per l’anatomia humana, amb un títol que evoca la famosa sèrie de dibuixos animats dels anys vuitanta.





Del a al 28 de noviembre Can Patalarga acojerá la exposición "Érase una vez... el cuerpo humano", la nueva muestra del Col·lectiu Artístic La Solitària de Manlleu.


En la exposición, que se inaugurará el viernes 5 de noviembre a las 20h., los artistas Guillem Pla, Fran Ruiz, Marc Tañà, Ester Tarabal i Martina Tarabal mostraran a partir de unos grabados la exploración de todos los rincones del cuerpo humano en un estudio artístico interesante y creativo. Es un viage fascinante por la anatomía humana, com un título que evoca la famosa serie de dibujoa animados de los años ochenta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada