dilluns, 4 de febrer del 2013

17-27. Disset-Vint-i-set



Exposició de Sara Alonso.






L’exposició s’obrirà el dissabte 9 de Febrer, a les 8 de la tarda, i es podrà visitar del 10 de Febrer al 3 de Març de 2013.
La dissenyadora gràfica Sara Alonso, de Vic, exposarà la seva obra a Can Patalarga, en una mostra que porta per nom “17-27. Disset-Vint-i-set” i que s’inaugurarà el pròxim dissabte 9 de Febrer a les 20 hores de la tarda.
L’artista presenta diferents cartells dissenyats des dels 17 anys –moment en què comença a patir un problema de salut mental- fins als 27, edat en què se sent recuperada. D’aquesta  manera, la mostra es converteix en un treball gairebé auto-biogràfic “on explico gràficament la lluita per tirar endavant,  històries de vida, la crisi com a canvi, el canvi com a oportunitat, la meva evolució personal des de l’explosió de la malaltia fins avui, utilitzant diferents tècniques i diferents llenguatges”, segons l’autora. 
Aquestes i altres obres formen part del projecte final de carrera d’Alonso, que va presentar en format llibre i que també es podrà veure a l’exposició.  En un fragment del llibre, Alonso explica: “Després d’uns 17 trencadissos, el fil que enfilava la meva vida es va trencar, i en aquell moment, en aquells aquells 17, es va començar a enfilar correctament. Als 17 se’m crea una explosió per saturació d’una escala de grisos augmentada i prolongada. És quan em toca ofegar-me i endinsar-me en una profunditat obscura, o renéixer”.