dimarts, 7 de juny del 2011

ANIMALADES

Exposició de Guillem Pla i Ester Tarabal


El proper divendres 10 de juny a les vuit del vespre s’inaugurarà l’exposició “Animalades” de Guillem Pla i Ester Tarabal a la sala Can Patalarga de Manlleu. Es podrà visitar de l’11 de juny al 3 de juliol de 2011, de dijous a diumenge de 18h a 20h.

La mostra posa de manifest la necessitat de diàleg entre dos móns artificiosament oposats. Fa 25 segles cert pensament grec va separar allò pròpiament animal i humà. Ester Tarabal i Guillem Pla reflexionen i qüestionen aquesta relació inquietant i borrosa on es dilueix la certesa d’antigues fronteres.

L’exposició acull pintures, dibuixos i gravats que indaguen en la irracionalitat com a punt comú entre l’ésser humà i l’animal, la humanització de les mascotes i la necessitat d’exterioritzar l’animal que tots amaguem a dins.




El próximo viernes 10 de junio a las ocho de la tarde se inaugurará la exposición "Animalades" de Guillem Pla y Ester Tarabal a la sala Can Patalarga de Manlleu. Se podrá visitar del 11 de junio al 3 de julio de 2011, de jueves a viernes de 18h. a 20h.

La muestra pone en manifiesto la necesidad de diálogo entre dos mundos artificiosamente opuestos. Hace 25 años cierto pensamiento griego separó aquello propiamente animal y humano. Ester Tarabal y Guillem Pla reflexionan y cuestionan esta relación inquietante y difusa donde se diluye la certeza de antiguas fronteras.

La exposición acoge pinturas, dibujos y grabados que indagan en la irracionalidad como punto en común entre el ser humano y el animal, la humanización de las mascotas y la necesidad de exteriorizar el animal que todos escondemos dentro.