dimarts, 30 de novembre del 2010

Entartete Kunst III: Chiken Skin

Exposició de Jordi i Marc Tañà a la Solitària

La tercera mostra d’Art degenerat dels germans Jordi i Marc Tañà s’inaugurarà el 4 de desembre i es podrà veure a Manlleu fins al 26 de desembre

Del 5 al 26 de desembre, Can Patalarga acollirà l’exposició “Entartete Kunst III: Chiken Skin’’ dels germans Jordi i Marc Tañà que, després de dos anys de silenci, reapareixen amb la tercera edició de la mostra d’Art degenerat.

En la inauguració de la mostra, que serà el dissabte dia 4 de desembre, a les vuit del vespre, hi haurà una sessió de música electrònica experimental acompanyada d’un petit refrigeri. L’últim dia de visita a l’exposició, el diumenge 26, s’oferirà al públic assistent un concert de rock’n’roll a càrrec d’un conegut grup que prefereix romandre en l’anonimat fins al mateix dia de l’actuació.

L’horari de visita de l’exposició “Entartete Kunst III: Chiken Skin’’ és de dijous a diumenge de les sis de la tarda a les vuit del vespre, excepte el dia de Nadal, el dissabte dia 25, que la sala estarà tancada.

Aquesta exposició l’organitza el Col·lectiu Artístic La Solitària i és la continuació de les anteriors edicions d’Art degenerat dels germans Tañà, que es van iniciar el mes de març de 2007 per cortesia del C.A.J (nom inicial amb què es coneixia antigament La Solitària).


Jordi Tanà Prat és un il·lustrador i dibuixant de còmics. Va estudiar a l’Escola d’Art de Vic i ha assistit a diversos seminaris de serigrafia i gravat. Ha col·laborat en revistes i diversos fanzines, i ha il·lustrat cartells per obres de teatre i portades per a grups musicals.

Marc Tanà Prat té el cicle formatiu de Grau Superior en Arts Aplicades al Mur i un monogràfic de La Massana sobre gravat.

De la carrera artística més recent dels dos germans cal destacar l’exposició “Entartete Kunst”, que va guanyar el primer premi del concurs de còmic de Manlleu “ Manicòmics” l’any 2007, i “Entartete Kunst II: Duto & Kisha”, que va ser finalista en la segona edició del concurs. A més, els artistes també han participat en les exposicions col·lectives de La Solitària “Visions, Accions i Extorsions” i “Dolorosa Carícia”, totes de l’any 2007.






La tercera muestra de Arte degenerado de los hermanos Jordi y Marc Tañà se inaugurará el 4 de diciembre y se podrá ver en Manlleu hasta el 26 de diciembre.


Del 5 al 26 de diciembre, Can Patalarga acogerá la exposición “Entartete Kunst III: Chiken Skin’’ de los hermanos Jordi y Marc Tañà que, después de dos años de silencio, reaparecen con la tercera edición de la muestra de Arte degenerado.

En la inauguración de la muestra, que será el sábado día 4 de diciembre, a las ocho de la tarde, habrá una sesión de música electrónica experimental acompañada de un pequeño refrigere. El último día de visita a la exposición, el domingo 26, se ofrecerá al público asistente un concierto de rock’n'roll a cargo de uno conocido grupo que prefiere permanecer en el anonimato hasta el mismo día de la actuación.

El horario de visita de la exposición “Entartete Kunst III: Chiken Skin’’ es de jueves a domingo de las seis a las ocho de la tarde, excepto el día de Navidad, el sábado día 25, que la sala estará cerrada.

Esta exposición la organiza el Colectivo Artístico La Solitària y es la continuación de las anteriores ediciones de Arte degenerado de los hermanos Tañà, que se iniciaron el mes de marzo de 2007 por cortesía del C.A.J. (nombre inicial con que se conocía antiguamente La Solitària).



Jordi Tanà Prat es un ilustrador y dibujante de cómics. Estudió en la Escuela de Arte de Vic y ha asistido a varios seminarios de serigrafía y grabado. Ha colaborado en revistas y varios fanzines y ha ilustrado carteles por obras de teatro y portadas para grupos musicales.

Marc Tanà Prat tiene el ciclo formativo de Grado Superior en Artes Aplicadas al Muro y un monográfico de La Massana sobre grabado.

De la carrera artística más reciente de los dos hermanos hay que destacar la exposición “Entartete Kunst”, que ganó el primer premio del concurso de cómics de Manlleu“ Manicòmics” en el año 2007, y “Entartete Kunst II: Duto & Kisha”, que fue finalista en la segunda edición del concurso. Además, los artistas también han participado en las exposiciones colectivas de La Solitaria “Visiones, Acciones y Extorsiones” y “Dolorosa Caricia”, todas de en el año 2007.

dimarts, 2 de novembre del 2010

"Érase una vez... el cuerpo humano"

L’exposició ‘Érase una vez... el cuerpo humano’ a Can Patalarga


La mostra sobre l’anatomia humana, que s’inaugurarà el dia 5 de novembre, es podrà veure fins l’últim diumenge de novembre a Manlleu.


Del 6 al 28 de novembre Can Patalarga (carrer de la Font, 10) acollirà l’exposició “Érase una vez... el cuerpo humano”, la nova mostra del Col·lectiu Artístic La Solitària de Manlleu.

En l’exposició, que s’inaugurarà el divendres 5 de novembre a les 8 del vespre, els artistes Guillem Pla, Fran Ruiz, Marc Tañà, Ester Tarabal i Martina Tarabal mostraran a partir d’uns gravats l’exploració de tots els racons del cos humà en un estudi artístic interessant i creatiu. És un viatge fascinant per l’anatomia humana, amb un títol que evoca la famosa sèrie de dibuixos animats dels anys vuitanta.





Del a al 28 de noviembre Can Patalarga acojerá la exposición "Érase una vez... el cuerpo humano", la nueva muestra del Col·lectiu Artístic La Solitària de Manlleu.


En la exposición, que se inaugurará el viernes 5 de noviembre a las 20h., los artistas Guillem Pla, Fran Ruiz, Marc Tañà, Ester Tarabal i Martina Tarabal mostraran a partir de unos grabados la exploración de todos los rincones del cuerpo humano en un estudio artístico interesante y creativo. Es un viage fascinante por la anatomía humana, com un título que evoca la famosa serie de dibujoa animados de los años ochenta.