dimecres, 29 de setembre del 2010

MúsicaLleu




















Exposició de MúsicaLLeu a Can Patalarga

L'exposició s'inaugura el dissabte 2 d'octubre a les vuit del vespre i es pot visitar del 3 al 31 d'octubre.

Coincidint amb la tercera edició del MúsicaLleu, el festival de música independent en català de Manlleu, Can Patalarga acollirà una exposició de portades de discos de música dels seus organitzadors. S’inaugurarà el dissabte 2 d’octubre, a les vuit del vespre, i es podrà visitar fins al 31 d’octubre.

Quique Ramos, Jordi Llovet, Helena Casas, Bert Aromir, Jordi Ferreiro, Arnau Sala, Cristina Rivera, Carmen Segovia, Mario Feal, Martín Romero i Joan Guàrdia, mostraran al públic el disseny de molts dels discos que han marcat la història de la música amb els seus artistes particulars. En l’exposició hi col·labora el Col·lectiu Artístic de La Solitària.

Els organitzadors del MúsicaLleu expliquen que “no reivindiquem res pel fet de ser a l’era digital. No ens espanta la desaparició de cap format físic. Simplement, reconeixem la nostra condició de fetitxistes: tot col·leccionista és fetitxista”.




Coincideiendo con la tercera edición de MúsicaLleu, el festival de música independiente en catalán de Manlleu, Can Patalarga acogerá una exposición de portadas de discos de música de sus organizadores. Se inaugurará el sábado 2 de octubre, a la ocho de la tarde, i se podrá visitar hasta el 31 de octubre.

Quique Ramos, Jordi Llovet, Helena Casas, Bert Aromir, Jordi Ferreiro, Arnau Sala, Cristina Rivera, Carmen Segovia, Mario Feal, Martín Romero y Joan Guàrdia, mostrarán al público el diseño de muchos de los discos que han marcado la historia de la música con sus artistas particulares. En la exposición colabora el Colectivo Artístico de La Solitària.

Los organizadores del MúsicaLleu explican que "no reivindicamos nada por el hecho de ser la era digital. No nos asusta la desaparición de ningún formato físico. Simplemente, reconocemos nuestra condición de fetichistas: todo coleccionista es fetichista".