dimecres, 28 de juliol del 2010

Sekai no hakai



Exposició del col·lectiu La Solitària, a Can Patalarga

La mostra s'inaugura el dissabte 7 d'agost a les vuit de la tarda i es pot visitar del 8 al 29 d'agost de 2010.

"Per a mi, la forma més apropiada de vida quotidiana era la destrucció del món dia a dia. La pau era l'estat més difícil i anormal de viure.
Cap moment és tan enlluernador com, quan imaginar-se diàriament la mort i el perill i la destrucció del món es transforma en un deure."

Yukio Mishima (1925-70), escriptor i dramaturg japonès.

Amb aquesta frase com a punt de partida, se'ns presenta l'exposició col·lectiva de cada agost de La Solitària, aprofitant per a tocar un tema que gràcies a Hollywood i els Mayes últimament està plenament d'actualitat. Fugint de falses trascendències i misticismes i aportant, com sempre, el toc personal i intransferible, propi del col·lectiu manlleuenc.



"Para mí, la forma más apropiada de vida cotidiana era la destrucción del mundo día a día. La paz era el estado más difícil y anormal de vivir. Ningún momento es tan deslumbrante como cuando imaginarse diariamente la muerte y el peligro y la destrucción del mundo se transforma en un deber."

Yukio Mishima (1925-70), escritor y dramaturgo japonés.

Con esta frase como punto de partida, se nos presenta la exposición colectiva de cada agosto de La Solitària, aprovechando para tocar un tema que gracias a Hollywood y los Mayas últimamente está plenamente de actualidad. Huyendo de falsas trascendencias y misticismos y aportando, como siempre, el toque personal e intransferible, propio del colectivo de Manlleu.

dijous, 1 de juliol del 2010

Amb el cor a la mà


Exposició de Laia Claver i Núria Ferrando, a Can Patalarga.


La mostra s’inaugura el dissabte 3 de juliol a les sis de la tarda i es pot visitar del 4 de juliol a l'1 d'agost de 2010.


"Amb el cor a la mà" és un acte de nudisme emocional; una exposició sorgida de l'introspecció i de l'anàlisi dels processos vitals de metamorfòsi on l'equip format per Laia Claver i Núria Ferrando ens mostren dues series d'imatges que parlen de la part més intangible i irracional de les relacions sentimentals: d'estats d'ànim, de catàrsi i de reaccions afectives devant la ruptura i el canvi.




"Amb el cor a la mà" (Con el corazón en la mano) es un acto de nudismo emocional; una exposición que surge de la introspección y el análisis de los procesos vitales de la metamorfosis dónde el equipo formado por Laia Claver y Núria Ferrando nos muestran dos series de imágenes que hablan de la parte más intangible e irracional de las relaciones sentimentales: de estados de ánimo, de catarsis y de reacciones afectivas delante de la ruptura y el cambio.